Colibright meets Flashes of Realness

Op een zonnige dag in een lang vervlogen seizoen, rees tijdens een spelletje boerengolf in de Ardennen het idee voor een samenwerking tussen beide.

Of ons enthousiasme te wijten was aan de goede lucht daar, of de oorzaak eerder in de geestrijke Lupulus en BBQ achteraf moet worden gezocht, laten we hier in het midden. Feit is dat het ook nog na dat weekend een strak plan leek onze passies tot iets nieuws te combineren.

Omdat het gewoon leuk is, omdat onze drives gelijk lopen, maar ook omdat tegelijk beide activiteiten complementair zijn. We houden ervan echte momenten te vangen en te delen. De één met tekst, de ander met foto’s. Ultiem plezier wanneer we anderen hiermee kunnen verblijden, helpen of raken. Anderzijds hebben we alle twee ook iets wat de ander niet heeft. Want hoewel een krachtig beeld volgens het cliché meer zegt dan duizend woorden, kunnen woorden soms ook helpen het verhaal achter een momentopname te belichten. Zoals het borsteltje van de archeoloog dat stukje bij beetje dieperliggende schatten en geheimen blootlegt. En plots is prachtig beeld nog waardevoller geworden.

Nieuwsgierig? Spring dan gerust op onze vleugels voor een spannende vlucht. We beloven je ultieme photoflashes, geïllustreerd met colibrighte verhalen.

De foto’s hieronder horen alvast bij dit kortverhaal. Colibright vind je hierzo.

Tot binnenkort!

Lana & Wouter

 

Weekend verjaardagen Lana & Daya (65)

Weekend verjaardagen Lana & Daya (66)

Weekend verjaardagen Lana & Daya (49)

Weekend verjaardagen Lana & Daya (159)

Weekend verjaardagen Lana & Daya (70)

Weekend verjaardagen Lana & Daya (14)

Weekend verjaardagen Lana & Daya (83)

Weekend verjaardagen Lana & Daya (128)

Weekend verjaardagen Lana & Daya (126)

Weekend verjaardagen Lana & Daya (114)

Weekend verjaardagen Lana & Daya (144)

Weekend verjaardagen Lana & Daya (134)

Weekend verjaardagen Lana & Daya (73)

 

 

 

 

Published by

Lana

Flashes of Realness heet in het echte leven gewoon Lana Partous, is 31 zomers jong en reeds even lang nieuwsgierig, enthousiast en meevoelend, maar ook onrustig, ongeduldig en soms te betrokken. Ze houdt van de verhalen achter een gezicht, kattengespin in de ochtend, echtheid, een (sportieve) uitdaging, gesprekken opvangen (of afluisteren) en de magie van een kop koffie. Ze heeft het minder begrepen op oppervlakkigheid, empatisch onvermogen, over een overweg rijden en het feit dat dagen een einde kennen. Ze gelooft in de kracht van dankbaarheid en positiviteit, in evenwicht, in woorden als medicijn, dat elke kleine overwinning het vieren waard is en dat onechtheid altijd een prijs heeft. Ze deelt graag ervaringen, woorden, onafgemaakte gedachten.

Een reactie op “Colibright meets Flashes of Realness

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s