Ontdek ‘All About Eve’ in Hasselt

Begin maart komt stilaan de lente in zicht, zou je denken, maar niks daarvan dit jaar. In de plaats kregen we vorige week vrijdag een Siberische koufront over ons heen, inclusief een uitgesteld witte kerst-tafereel. De dag waarop heel België massaal paniek zaait en afspraken verzet -ook al gaan die letterlijk twee straten verder door- stap ik in mijn auto voor een ritje Gent-Hasselt en terug. Eerlijk: De 500 meter die ik te voet aflegde, waren stukken riskanter dan de kilometers in de auto. Maar wat heb ik in godsnaam in Hasselt te zoeken dat ik er -volgens sommigen althans- mijn leven voor riskeer? 😉

Ik ben uitgenodigd door Eveline, een goedlachse, sympathieke madam met een aanstekelijke energie, die in Hasselt haar splinternieuwe concept store ‘All about Eve’opent. Zaterdag was de officiële opening, en de dag voordien kregen we tijdens een blog-event als het ware een avant-première, waarbij ons wat voorsmaakjes worden geserveerd. En dat laatste mag je letterlijk nemen. 😉

Misschien even beginnen bij het begin: Ik ken Eveline eigenlijk nog niet zo lang, maar meteen was er wel een positieve connectie. Haar Limburgse roots zitten hier zonder twijfel voor iets tussen (= sowieso een streepje voor bij mij omwille van de hartelijkheid en warmte die ze uitstralen), maar daarnaast voelde ik meteen dat we over dezelfde onderwerpen nadenken, en bewust op zoek gaan naar dingen die ‘echt’ zijn; natuurlijk, onvervalst, betrouwbaar, duurzaam.

Die zoektocht bracht Eveline als eerste bij natuurlijke cosmetica. Vanuit een eigen behoefte aan het makkelijk vinden van natuurlijke, dier- en milieuvriendelijke huidverzorging en make-up, besloot ze deze zelf aan te bieden op haar eigen webshop. Sinds 3 maart zijn de producten dus ook fysiek te vinden in de Ridderstraat in Hasselt. En als je daar dan toch bent, zou het zonde zijn om je niet tegoed te doen aan een heerlijke hindu bowl van Chef Bhumi. 😉 Eveline heeft namelijk ook een passie voor puur, vegetarisch en veganistisch eten, en zo werd dit vanzelfsprekend de tweede bouwsteen van haar concept store. Ik mocht proeven van de geweldig lekkere ‘Krishna bowl’, met naan en seizoensgroenten. Bhumika, afkomstig van Mumbai, kookt met veel liefde en dat proef je gewoon! Voor mij doen de kruiden het hem ook heel erg. Ze zorgen ervoor dat je even naar de andere kant van de wereld geflitst wordt. Wat heeft een mens nog meer nodig op een koude winterdag? Oh ja, een handcrème van Florame komt nu wel van pas. 😉 Voeg daar een aangename babbel met gastvrouw Eve aan toe, en je bent ondergedompeld in positieve vibes, klaar om de wereld -die je net mee een beetje mooier gemaakt hebt!- weer aan te kunnen.

 

Published by

Lana

Flashes of Realness heet in het echte leven gewoon Lana Partous, is 31 zomers jong en reeds even lang nieuwsgierig, enthousiast en meevoelend, maar ook onrustig, ongeduldig en soms te betrokken. Ze houdt van de verhalen achter een gezicht, kattengespin in de ochtend, echtheid, een (sportieve) uitdaging, gesprekken opvangen (of afluisteren) en de magie van een kop koffie. Ze heeft het minder begrepen op oppervlakkigheid, empatisch onvermogen, over een overweg rijden en het feit dat dagen een einde kennen. Ze gelooft in de kracht van dankbaarheid en positiviteit, in evenwicht, in woorden als medicijn, dat elke kleine overwinning het vieren waard is en dat onechtheid altijd een prijs heeft. Ze deelt graag ervaringen, woorden, onafgemaakte gedachten.

3 reacties op ‘Ontdek ‘All About Eve’ in Hasselt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s